top of page

Antienos šlaunelės Confit ir juodųjų lęšių Cassoulet

Būna dienų kai žinai, kad sulauksi būrio svečių, tačiau ieškoti naujų pasaulio stebuklų nekyla noras. Tokiais atvejais belieka iš kišenės traukti „kozirius“, kurie visuomet priverčia aplinkinius kapituliuoti. Vienas jų šiandien gali tapti ir Jūsų ypatinga vakariene, todėl noriai dalinuosi receptu, kuris tiks visoms progoms.


Patiekalas, kuris šiandien nugulė ant Pavarsdienorastis stalo: Antienos šlaunelių Confit su juodųjų lęšių Cassoulet (kasulė). Nors pavadinimas skamba įmantriai dėl prancūziškų terminų, tačiau yra tikrai paprastas ir gali savo puikiu skoniu nustebinti kiekvieną iš jūsų. Jam pagaminti nereikės daugybės puodų ar prabangių produktų, kurių tektų ieškoti specializuotuose prekybos centruose. Jums pakaks antienos šlaunelių, juodųjų lęšių ir kelių daržovių, kurias tikrai rasite savo mėgiamame prekybos centre.



Patiekalas kilęs iš Prancūzijos, turi gilias gaminimo tradicijas bei ruošiamas jau ne vieną šimtmetį. Aš nusprendžiau pagaminti savo versiją, kuria ir vaišinau savaitgalį sugužėjusius svečius.








0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page