top of page

Agurkų Granite

Interneto platybėse kiekvienais metais, tokiu metu kaip šis, jau galime rasti begales receptų, kuriuose vienu ar kitu būdu bandoma išrasti dar nebandytus agurkų marinavimo receptus. Vieni iš tų receptų yra paprasti, juos pagaminti užtrunka vos kelias minutes, kiti yra tarsi mokslinių darbų traktatai, kuriuos galime analizuoti net ir ištisas dienas, kol galų gale baigsis šviežių agurkų sezonas. Buvo ir man kilusi mintis pasidalinti savo mėgiamu agurkų marinavimo receptu, bet 5 gramai druskos į kairę ir česnako skiltelė į dešinę nieko nepakeičia, todėl nusprendžiau parodyti šiek tiek kitokią agurko pusę.



Pasidalinsiu paprastu receptu, kuriam pasigaminti nereikia mokėti įmantrios technikos, o ir ingredientų čia vos keli. Kalbame apie agurkus, kurie šiuo metu užima „Polo“ pozicijas, todėl turime išnaudoti laiką, kai jie patys skaniausi ir pasigaminti vasarai puikiai tinkantį patiekalą. Keičiame nuomonę ir apie tai, jog agurkai tinkami tik rauginimui ar marinavimui ir šiandien gaminame agurkų granite.



Granite yra desertas, kuris gaminamas iš vaisių ir vandens. Jis yra šaldomas ir sumalamas iki purios masės, ir vėl šaldomas. Šį kartą mano granite ne iš vaisių, o iš šviežutėlių agurkų.



0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page