top of page

Į bandelę kišam dešrelę

Blemba, šiandien tikrai norėčiau kažkokio šlamšto pavalgyti? Ar tenka atsibusti su tokia mintimi ir Jums? Man kartais būna tokių dienų, kai norisi pasigardžiuoti kažkuo tokiu, kas užpildytų alkaną gurmano sielą.


Kadangi neturiu savo terasoje žalių ar raudonų „kiaušinių“, o ir temperatūra už lango šiek tiek įpareigoja, nusprendžiau pasirinkti saugų variantą. Tai, kas nereikalauja daug laiko, o ir kažkokių prabangių produktų čia tikrai neprireiks. Bandelė ir dešrelė. Turbūt nustebsite mano pasirinkimu, tačiau šiandien ypač nusiteikęs pagaminti hot-dog’us, paprastai ir sočiai, neskaičiuodamas kalorijų.

Prie įprastai matomų komponentų derančių prie bandeles su dešrele, surinkau krūvą kitų šaldytuve rastų produktų. Rezultatas – keturi skirtingi dešrainiai, kurie pagal produktus reprezentuoja keturis regionus – Havajus, Meksiką, Rusiją ir Prancūziją.



Nesiruošiu reklamuoti kažkokių bebro dešrelių ar specialios fermentacijos raugo bandelių, nes šiandien naudoju pirmas pasitaikiusias po ranka prekybos centre. Nuo Jūsų priklausys ar bandeles kepsite patys, ar ieškosite jų kepyklėlėje. Ar dešreles grilinsite ir čilinsite prie savo kiaušinių, ar tiesiog jas pavirsite puode. Tad į sceną žengia keturi paprasti, tačiau neįprasti hot-dogai.




0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page