top of page

Ingredients by Loukie Verle

Šias knygas reikėtų laikyti garbingiausioje lentynos vietoje, tačiau jei jos nukeliauja į virtuvę, kiekvienas save gerbiantis virėjas, jas vartys ir glamonės riebaluotais pirštukais ne kartą ir ne du. Knygose apstu nuotraukų ir nepaprastų istorijų apie maisto ingredientus. Mano manymu, kad virtuvės pasaulis yra neatsiejama viso pasaulio istorijos dalis ir tai įrodo šį literatūra.


Prisipažinsiu, šią knygą teko įsigyti bent 12 kartų. Priežastis labai paprasta, daugumą iš jų dovanojau draugams, virėjams, žmonėms, kuriems įdomus maisto pasaulis.


Knyga suskirstyta į skyrius, kuriose rasite virš 2000 paveikslėlių. Prie kiekvieno paveikslėlio trumpas aprašas ingrediento, kuris ir yra vaizduojamas. Ši knygą padės pradedantiesiems virėjams ir visiems, kas tiesiog mėgsta gaminti ir ieško tobulų ingredientų savo patiekalams. Perskaičius knygą ir įsidėjus į galvą kelis faktus, nebereikės nuėjus į daržovių ar vaisių skyrių žiūrėti į išdėliotus obuolius ir galvoti kuo skiriasi Pink Lady nuo JonaGold ar Golden Delicious. Knyga tikrai puikus vadovas norintiems suprasti skirtumus.


Knygos kaina svyruoja nuo 3-8 eurų ebay svetainėje.


Knyga iš tiesų verta būti Jūsų knygų lentynoje, o ir dovana puiki kiekvienam, kuris neabejingas maistui.



0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page